Η επιχείρηση ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ λειτουργεί απο το 1980 στον τομέα της αισθητικής βελτίωσης του αυτοκινήτου.

Αεροτομές-Spoiler

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο Αεροτομές-spoiler-προφυλακτήρες- μασπιε-αεραγωγούς καπο – φρύδια φανών – φτερά τροχών. Προσαρμόζουμε οτι σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα του αυτοκινήτου σας

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές πλαστικών και πολυεστερικών προφυλακτήρων – σπόιλερ – αεροτομών με ειδικές κόλες και υλικά.

Επίσης όλες τις μικροεπισκευές (γρατζουνιές – λακούβες – χτυπηματα) με τοπικές βαφές και γυαλίσματα, αποφεύγωντας βαφές σε μεγάλα μέρη του αυτοκινήτου και ολικές βαφές, κερδίζοντας ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ χωρίς να μειώνεται η εμπορική αξία του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας.

ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ – ΒΑΦΕΣ – ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΑ

Σας τράκαραν;Αναλαμβάνουμε επισκευή και αποζημίωση απο την ασφαλιστική εταιρία και σας κάνουμε ΔΩΡΟ γυάλισμα ή οποιαδήποτε μικροεπισκευή.

Ακόμη αναλαμβάνουμε το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας με ειδικές αλοιφές για την ζωντάνια και την συντήρηση του χρώματος σας . Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και το προιόν της ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ. Το γυάλισμα με την χρήση της Νανοτεχνολογίας προστατεύει ΧΡΩΜΑ – ΖΑΝΤΕΣ – ΤΖΑΜΙΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ – ΒΕΡΝΙΚΙ κ.τ.λ.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ- ΒΑΦΗ Plasti Dip

Σε εμάς θα βρείτε και τις αντηλιακές μεμβράνες της Suntek που είναι αμερικάνικης προέλευσης και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ
ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΠΩΘΗΣΗ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 80%)
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΜΑ
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ)

Ακόμη ΒΑΦΕΣ PLASTI DIP.  Η επαναστατική βαφή που άλλαξε τα δεδομένα βαφής μερών αυτοκινήτου και όχι μόνο, βρίσκεται στο κατάστημά μας. Η βαφή που έχει την ιδιότητα να γίνεται μεμβράνη όταν στεγνώσει και αφαιρείται όποτε το θέλουμε απο όποια επιφάνεια είναι βαμμένη με Plasti dip ,χωρίς να γίνει ζημιά στο αρχικό χρώμα της επιφάνειας που βάψαμε. Έχει άπειρες χρήσεις και εφαρμογές.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ;

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ