Πολιτική επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ελαττωματικό προϊόν και απλά θέλετε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας MASTROGIANNAKIS εντός των επόμενων 2 ημερών από τη στιγμή της παραλαβής στο τηλέφωνο 210 5775322 ή στέλνοντάς μας email στο [email protected] προκειμένου να συνεννοηθούμε για την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν της προτίμησής σας.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην Επιχείρηση βαρύνουν τον πελάτη και ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που περιγράφονται και στην παρακάτω παράγραφο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ώστε να δεχτούμε να το παραλάβουμε. Σε περίπτωση που επιλέγετε προϊόν μικρότερης αξίας η Επιχείρησή μας μπορεί να πιστώσει τη διαφορά στην αξία και να χρησιμοποιήσετε το πιστωτικό σε επόμενη αγορά σας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης χωρίς καμία αιτιολογία και χωρίς να δώσετε καμία εξήγηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η επιστροφή του προϊόντος ή των προϊόντων πραγματοποιείται με μόνη επιβάρυνσή σας τα έξοδα αποστολής αν και όταν αυτά υπάρχουν. Προϋπόθεση το προϊόν ή τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση χωρίς καμία φθορά, αλλαγή, χωρίς να έχει-έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται μαζί με τα κατάλληλα έντυπα συσκευασίας όπου και αν υπάρχουν (βιβλία χρήσης κ.τ.λ) και τα κατάλληλα παραστατικά όπως η απόδειξη ή το τιμολόγιο. Σε περίπτωση υπαναχώρησης επιστρέφουμε το αντίτιμο του προϊόντος που καταβάλατε, εντός 30 ημερολογιακών ημερών.

Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων και προϊόντων σε προϊόντα που έχουν συνδυαστεί και με παροχή υπηρεσίας όπως (π.χ βαφή προϊόντων κατόπιν συνεννόησης κ.τ.λ) και σε προϊόντα τα οποία πωλούνται με ΕΚΠΤΩΣΗ.